Smještaj

Kuća za odmor "Kratohvil"

Kuća za odmor "Kratohvil"

Kuća za odmor “Kratohvil” smještena je na kraju malog sela “Gorenci” u neposrednoj blizini centra Lukovdola koji je samo 5 km udaljen od administrativnog središta Grada Vrbovskog.

Ugodan interijer, lijepa smirujuća priroda i dostatna privatnost odličan su odabir za Vaš odmor.

Kuća se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, spavačih soba, kupaonice, terase, ima centralno grijanje tako da je u njoj ugodno boraviti i zimi. Gostima je u kući osigurana periilica, televizor, internet, parking i korištenje roštilja. Kuća je kategorizirana s 4 zvijezdice i kapaciteta je 6 + 2 osobe.

Prednost lokacije omogućava razgled memorijalnog muzeja I.G.Kovačića smještenog u Lukovdolu, OLR u Plemenitašu, vožnju biciklističkom stazom na čijoj trasi se nalazi kuća, odlazak na rafting ili kupanje na rijeci Kupi, posjet izletištu Kamačnik ili užitak u jednom od restorana smještenih u neposrednoj blizini. Kuća je u potpunosti opremljena svime što je potrebno za Vaš idealan odmor.

Ako vas više od užarenog betona i sivih nebodera privlači netaknuta priroda i užitak uz zimzelenu šumu pronađite svoj komadić raja u Gorskom Kotaru u predivnoj kući za odmor Kratohvil.

Na pola puta između Rijeke i Zagreba se smjestio predivni kutak koji će Vas svaki put iznova iznenaditi. Bogata vegetacija, veliki šumski prostori, huk Kupe i Dobre i istinska ljepotica Kamačnik je garancija tjelesnog i duhovnog odmora. Osim poznate prirodane ljepote ovaj kraj odiše i bogatom povješću - Memorijalni muzej Ivana Gorana Kovačića, Dvorac Zrinsko Frankopanski, Oblikovno likovna radionica "Plemenitaš" i mnoge povjesne crkve i kapelice su samo dio što ovaj kraj nudi svojim gostima. Za sve koji su aktivnijeg duha možemo samo reći: Biciklizam, planinarenje, lov, ribolov, rafting, kanuing, sportski tereni - na Vama je samo da izaberete.

Okućnica se sastoji od velike terase, prirodne okućnice oko 1000m2, ljuljačke, pješčanika, roštilja, klackalice te mnogo drugih sadržaja da bi Vaš odmor u našoj kući bio što ljepši i zabavniji.

Također u sklopu kuće nalazi se i velika konoba za veće večere, ručkove, zabave te ostale sadržaje.

Ponuda soba

Bračni krevet (2 ležaja)
Bračni krevet (2 ležaja)

Prekrasna bračna soba za paroveSpavaća soba je utočište i mjesto u kojem se možemo izolirati od vanjskog svijeta, riješiti se...

Pročitajte više
Bračni krevet (2 ležaja)
Bračni krevet (2 ležaja)

Prekrasna bračna soba za paroveSpavaća soba je ujedno i najintimniji dio stambenog prostora i mora biti i tako opremljena da se...

Pročitajte više
Krevet na kat (2+2 ležaja)
Krevet na kat (2+2 ležaja)

Dodatna soba sa dva i više ležajaDodatna soba za obitelji sa većom djecu ili goste koji žele samo prespavati ili se odmoriti u...

Pročitajte više

Raspoloživost smještajnog objekta